1751 critiques
 1. 7,2

  Goede zithoek, goede bedden, lekker grote ramen

  Février 2021 -  a séjourné dans Ravenbosch

 2. 7

  De huisjes zagen er leuk uit. Zeer sfeervol in een mooie setting. En natuurlijk begrijpen wij dat er nog volop gewerkt werd aan de opbouw. De ligging van het park is zeer centraal met voldoende gelegenheid voor wandelaars, fietsers, maar ook voor de automobilist. De huisjes moeten echter wel beter schoongemaakt worden, anders is er al snel verval. Verder spoelde het toilet bij de badkamer niet altijd goed door. Er waren zelfs momenten dat er helemaal niet doorgetrokken kon worden. Verder in de 2 pers. slaapkamer naast de badkamer kon het nachtkastlampje naast de kledingkast, niet in het stopcontact. Ontbraken er wc-rol houders. Er zijn geen diepe borden, ook geen placemats. De kasten zouden dusdanig ingedeeld moeten worden, dat er meer opberggelegenheid is voor boodschappen, met name voor grote dingen, zoals blikjes, doosjes etc. De zitbank in ons huisje had al vlekken en dat is zonde voor een startend park. Verder zou ik wat meer decoraties plaatsen om het nog gezelliger te maken. Enfin, dit zijn zomaar wat punten waar jullie misschien wat aan hebben. Verder hebben wij zeer genoten van ons verblijf en zijn de huisjes prima van opzet. Veel succes!

  Mars 2021 -  a séjourné dans Ravenbosch+

 3. 8,2

  Mooi park, leuke speeltuin

  Février 2021 -  a séjourné dans Ravenbosch

 4. 9,4

  Mooi, nieuw en schoon huisje. Alles naar wens.

  Février 2021 -  a séjourné dans Schaelsbergerbosch+

 5. 7,6

  Mooie chalets, ruim terras. Het park is nog niet af maar het is al goed te zien dat het mooi wordt.

  Février 2021 -  a séjourné dans Biebosch

 6. 7,4

  Park is prachtig gelegen voor wandelaars en fietsers en mensen die rust zoeken.

  Mars 2021 -  a séjourné dans Biebosch

 7. 7,6

  Mooie frisse accommodatie. Nieuw, compleet, heel. Voldoende ruim voor ons gezelschap. Eerste keer dat we een l-vorming chalet met een hoekje gereserveerd hadden. Prettiger dan langwerpige 6 persoonschalets welke we eerder (elders) gereserveerd hadden. Aandachtspuntje blijft de plaatsing. Ik zag al wat schade op vloer. Strip aangebracht op eens scheur? Vloer kraakte ook behoorlijk. Zou in zo'n nieuwe chalet eigenlijk niet moeten.

  Février 2021 -  a séjourné dans Ravenbosch+

 8. 8,2

  Pas laissé un avis

  Février 2021 -  a séjourné dans Schaelsbergerbosch+

 9. 7,8

  De mooie ligging van het huisje

  Mars 2021 -  a séjourné dans Ravenbosch+

 10. 7,8

  De huisjes liggen prachtig, mooi resort in aanbouw. Mooie wandelwegen rondom en het uitzicht is op bepaalde plekken adembenemend. De huizen zijn van alles voorzien!

  Février 2021 -  a séjourné dans Biebosch